Belföld

Magyar Péter háza elé szerveznek tüntetést április 6-ra

Ecsenyi Áron a TikTok csatornáján tüntetést jelentett be április 6-án 15 órára a Kútvölgyi-Zirzen Janka utca találkozásánál, Magyar Péter háza elé. Ecsenyi azt követeli, hogy a főügyész lemondását ne egy, a hangfelvétellel zsaroló, politikai haszonleső szervezze, aki 14 hónapon át képes volt visszatartani a hangfelvételt, hogy pozíciókhoz juthasson.

Ecsenyi videóiban elmondja, hogy az, aki egy bűnözőt zsarol, az ugyanolyan erkölcstelen, mint maga a bűnöző, és semmi keresnivalója a közéletben. Emellett Ecsenyi kiemeli, hogy Magyar Péter a bicskei áldozatok ügyét is arra használta, hogy a lemondása körülményei kapcsán félrevezesse az embereket, illetve március 15-ét, a nemzeti ünnepünket is hirtelen jött pártalapítási szándékára használta fel.

Ecsenyi Áron a 2019-ben alapult, libertárius, piacfundamentalista nézeteket valló, Le az Adók 75%-ával párt elnöke, és 2021-ben még tüntetést is szervezett a Hősök terén a kormány járvány helyzettel indokolni szándékozott, üzlet zárási törvényei ellen, amiért akkor Ecsenyi Áron összesen négy és félmilliós szabálysértési bírságot kapott.

@ecsenyi.aron

Április 6. 15:00 Bp Kútvölgyi-Zirzen Janka utca

♬ original sound – Áron Ecsenyi

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább