Belföld

Magyar György leváltaná a magyar választókat

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke és Magyar György, ügyvéd volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának a vendége.

A műsorban a gyurcsányista ügyvéd kifejtette, hogy szerinte az időközi választás eredményeiből nem lehet tanulságot levonni, mivel alacsony volt a részvétel.

Lendvai Ildikó úgy fogalmazott, hogy „kiveri a szemét” a választás óta megfigyelhető azon tendencia, melyből kirajzolódik, hogy a kormányoldal erősödött, az ellenzék pedig gyengült.

A választással kapcsolatban Magyar György elmondta, hogy az ellenzéknek taktikát kell váltania, mert, ha így folytatják, akkor „eláshatják magukat”. Az ügyvéd azt is elmondta, hogy szerinte a baloldali politikai palettán alkalmatlan politikai karakterek vannak.

Az „ellenzékváltásról” elmondta, hogy szerinte nem a politikusokat kell leváltani, hanem az embereket kell meggyőzni.

Erre reagálva humorosan Lendvai Ildikó is megszólalt: „ Azt hittem azt mondod, hogy a választókat váltsuk le”. Majd Magyar György elmondta:„ Azt is lehet, az se rossz, csak hát Hofi megmondta, hogy nekünk egy csürhénk van, és egy csőcselékünk”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább