Sport

Magyar éremeső Tel-Avivban

Mészáros Krisztofer egy-egy arany- és ezüst-, míg Bácskay Csenge egy ezüstérmet nyert a tornászok Tel-Avivban rendezett challenge világkupaversenyén.

A magyar szövetség szombat esti tájékoztatása szerint Mészáros talajon diadalmaskodott, míg a második helyezést lólengésben érte el.

„A talaj 14,550 ponttal ért véget számomra, örültem az első helynek. Ezt nem tehettem sokáig, mert gyors átöltözés után kezdődött a lólengés finálé, ott 13,950-nel zártam, és egy ezüsttel”

– értékelt Mészáros Krisztofer, aki a hatból öt szeren került döntőbe.

Bácskay két fináléban szerepelt szombaton, és ugrásban nyert ezüstérmet. A felemáskorlát fináléban a hetedik helyen zárt, nem utolsósorban azért, mert a szer meglazult, ami gondot okozott a magyar tornásznak, illetve azoknak, akik hozzá hasonlóan a finálé második csoportjában szerepeltek.

A férfiaknál Kiss Balázs gyűrűn a negyedik lett, talajon Molnár Botond ötödik, míg Makai Lilla a nőknél felemáskorláton a nyolcadik pozícióban zárt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább