Külföld

Macron spórolásra szólított fel, miközben a tengeren jetskizett

Paparazzik fotózták le a francia elnököt, amint a Francia Riviérán egy jet skivel száguldott a tengerben.

Hatalmas botrányt okozott Franciaországban, hogy Emmanuel Macronról nyilvánosságra kerültek olyan fényképek, amikor szabadsága alatt a Francia Riviérán egy jet skivel száguldozott a tengerben – írja a helyi sajtó. Az eset azért különösen pikáns a nyugat-európai országban, mert szabadsága előtt nem sokkal arra szólította fel az állampolgárokat az elnök, hogy spóroljanak és Franciaországban különböző intézkedéseket is hoztak ezzel kapcsolatban.

Franciaország az uniós szankciók miatt története egyik legsúlyosabb energiaválságával néz jelenleg szembe, ráadásul a belpolitikai téren sem áll jól, hiszen pártja a nemzetgyűlési választásokon kikapott, elvesztette a törvényhozó többséget.

Egyelőre Macron részéről nem érkezett semmi magyarázat vagy bocsánatkérés, de több zöldszervezet is nemtetszésének adott hangot Macron nyaralási hóbortjaival kapcsolatban. A francia elnök jelenleg az elnöki nyári rezidencián tartózkodik Fort de Brégançon-ban.

ban.

 

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább