Belföld

Lukácsi Katalinnak egy spirituális élmény volt, hogy elfutott, miután lebukott

A választások előtt, éjszaka, napszemüvegben vödörrel a kezében kapták rajta Lukácsi Katalint azon, hogy plakátokat rongál az V. kerületben. Miután lebukott még megdöbbentőbb dolog történt, futásnak eredt és hosszú perceken keresztül menekült, míg végül egy gyorsétteremben talált magának menedéket.

Mérhetetlenül büszke vagyok a futásomra, megnyertem a futóversenyt

– mondta a Magyar Nemzetnek Karácsony Gergely eredményváróján Lukácsi Katalin. Juhász Péter jelöltje azt is leszögezte, hogy azért futott el, mert nem volt teljesen tiszta a lelkiismerete, és az üldözöttség ösztöne kerekedett felül benne, ezért ez egy spirituális élmény volt számára.

Lukácsi Katalin a V. kerület 3-as számú választókerületében indult képviselőnek a Momentum, a DK, az MMN és a Párbeszéd- Zöldek jelöltjeként. Juhász Péter képviselőjelöltje végül elbukta a választást, pedig a frakcióban az egyházi és civil ügyekért felelt volna.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább