Belföld Külföld

Lotfi Begi: Amikor az amerikai hadsereg halomra lőtte az iraki civileket, senki nem rázta az öklét szankciókért

„Kettős mérce, mint mindig” – értékelt Zelenszkij elnök szavai kapcsán a zenész.

„Nem szégyelled magad, Zelenszkij? Magyarországot támadod, éppen bennünket, akik a háború kitörése után azonnal országos gyűjtést szerveztünk, segélykamionokat küldtünk, állami pénzeket csoportosítottunk át azért, hogy ne csak a kárpátaljai testvéreinket, de ukránokat, ruszinokat, magyarán: minden embert, aki a szörnyűség elől menekül, százezrével befogadhassunk?” – írta közösségi oldalán Rákay Philip, válaszul arra, hogy Zelenszkij fegyveradományokat követelt Magyarországtól.

„És ti haboztok, hogy szankciókat vezessetek-e be vagy sem? És tétováztok, hogy átengedjék-e a fegyvereket vagy sem? És tétováztok, hogy kereskedjetek-e Oroszországgal vagy sem? Nincs idő tétovázni. Itt az ideje, hogy máris döntsetek” – fogalmazott az ukrán elnök.

Amikor az amerikai hadsereg halomra lőtte az iraki, afgán, és szíriai civileket senki nem rázta az öklét a szankciókért az USA ellen! Kettős mérce mint mindig!”

– írta erre Lotfi Begi.

A zenész hozzátette: Amerika „hosszú éveken át a Közel-Keleten csinálták ezt, de beletört a bicskájuk! Most is belefog…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább