Belföld

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán (videó)

Magyar Péter ahelyett, hogy érdemi válaszokat adott volna arra, hogy milyen szerződésben vannak a Bajnai Gordonhoz köthető céghálóval, aljas módon ráuszította a tömeget a Magyar Nemzet riporterére és remegve elfutott a kérdések elől.

Alább a Magyar Nemzet beszámolója:

Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.

2024. február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, ami Magyar Péterék közösségének és az egyesületnek a bemutatását hivatott szolgálni. A DatAdat-kör pedig rögtön feltűnik a weboldal adatkezelési tájékoztatójában, ahol két hozzájuk köthető entitás is említésre kerül.

Az Estratos Digital egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, aminek ügyvezetője Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám.

A cégadatokból pedig az derül ki, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a DatAdat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata. A Magyar Péterék weboldalának adatvédelmi tájékoztatójában feltűnő másik entitás a Lunda, amely egy adománygyűjtő platform. Ezt a terméket szintén a DatAdat fejlesztette.

A Magyar Nemzet erről szerette volna kérdezni Magyar Pétert Gyomaendrődön,

azonban a láthatóan ideges és zaklatott Magyar először letagadta, hogy bármi köze lenne Bajnaiékhoz, majd aljas és gyáva módon a tömegbe menekült, és a Magyar Nemzet stábjára uszította a felhergelt tömeget, hogy ne kelljen érdemi válaszokat adnia.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább