Belföld

Lezuhant egy férfi a Mammut bevásárlóközpontban

Vasárnap lezuhant egy 36 éves férfi a Mammut bevásárlóközpont egyik emeletéről – írja a 24. hu. A lap értesülései szerint a férfi nem élte túl a zuhanást.

A BRFK a 24.hu megkeresésére közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

A II. kerületi polgármester október elején egyeztetést kezdeményezett a Mammut bevásárlóközpont üzemeltetőivel, hogy biztonságosabbá tegyék a plázát, ahol az elmúlt 13 évben heten lettek öngyilkosak. Korábban bejelentették azt is, hogy külön csoportot állít fel a Mammut, hogy megakadályozza a további öngyilkosságokat. Október közepén segítőpont is nyílt a bevásárlóközpontban, az ingyenes mentálhigiénés, áldozatsegítő és szociális tanácsadás minden pénteken 11:00 és 19:00 között várja a rászorulókat.

Legutóbb július végén ugrott le egy ember az épület tetejéről, ő a helyszínen meghalt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább