Külföld

Letartóztatták Németországban a budapesti antifa terrortámadások gyanúsítottjait

Reggel 6 óra körül erősen felfegyverzett elitrendőrök megrohamoztak több lakást Lipcsében (Szászország) és Jénában (Türingia). A műveleteket a Szászországi Állami Bűnügyi Rendőrség (LKA) végezte a Drezdai Ügyészség irányításával. Az intézkedés során a Kitörés napjakor Budapestet terrorizáló antifákat állították elő,- szemlézte a Bild cikkét a szentkoronaradio.com.

A magyar rendőrök által körözött antifákat Lipcsében és Jénában tartóztatták le.

A különleges rendőri egységek szerda reggel megrohamoztak számos baloldali szélsőséges úgynevezett foglalt lakást Lipcse-Connewitzban és Jénában. Céljuk: a Magyarországon számos támadást elkövető, a magyarok hatóságok által azóta is körözött terrorista antifák letartóztatása volt, melyet sikerrel végrehajtottak!

Ma letartóztatták:

– Clara Wittkugelt (22)

– Emilie Dieckmannt (21)

– Moritz Schroetert (21)

További 4 baloldali szélsőséges, köztük Tobias Edelhoff, a Hammer-banda egyik fontos kapcsolattartója már börtönben van Magyarországon.

Most pedig a ma elfogott baloldali szélsőségeseket gyorsan ki kell adni Magyarországnak, hogy ott bíróság elé állíthassák őket – írják a német források.

Sajnálatos módon a magyarországi kapcsolattartóik mai napig szabadlábon vannak, ellenük nem adtak ki körözést. Kérdés, hogy egyáltalán tudják-e a nyomozók, hogy kik hívták majd segítették őket Magyarországról?

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább