Sport

Letartóztattak egy szurkolót, mert lemajmozta a manchesteri legendát

olvasási idő:41 másodperc

Élete végéig kitiltották a stadionból…

A Manchester United 2–1-re legyőzte idegenben a Wolverhamptont a Premier League utolsó, 38. fordulójában, ám a vasárnapi mérkőzést beárnyékolja, hogy Rio Ferdinandot, a United legendáját, aki a BT Sport szakértőjeként volt jelen a stadionban, faji alapon bántalmazták – írja az index.hu.

Nagyszerű, hogy a rajongók visszatérhettek. Azonban üzennék annak a Wolverhampton-szurkolónak, akit kidobtak a stadionból, miután lemajmozott engem: távol kell tartani téged a labdarúgástól, és meg kell nevelni! Gyere, találkozzunk, és segítek megérteni, milyen érzés a faji bántalmazás – írta a manchesteriekkel többek között hat bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyerő egykori védő a Twitter-oldalán.

A 31 éves férfit letartóztatták rasszizmus miatt, és a rendőrség megerősítette, hogy nem tűri az efféle megnyilvánulást. A Wolverhamptonnál sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt, és jelezték, a szurkolót élete végéig kitiltják a stadionból.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább