Belföld

Leszbikus TikTok-sztár lett az RTL Klub új műsorvezetője

Mint azt már megtapasztalhattuk, az RTL Klub különös érzékenységgel válogatja össze műsorvezetőit. Választásuk most a magyar TikTok egyik legnépszerűbb alakjára, a nyíltan leszbikus Lady Szomjasra esett.

Lady Szomjas, vagyis Szomjas Jennifer a pandémia alatt vált népszerűvé a TikTokon táncolós, öltözködős videóival, amelyekben kubai származású édesanyja is aktívan segédkezett.

Videói közel harmincmillió lájkot kaptak.

Kedden az RTL riportműsorában, a Fókuszban jelentették be, hogy nemcsak az Álarcos énekes, de a jubileumi X-Faktor háttérműsorát is ő fogja vezetni. Szomjas affektálós, vihogós stílusa nemcsak idegesítő, de bicskanyitogató is.

Nem ez lenne az első eset, hogy az LMBTQ-közösség egy tagja kerül a képernyőre: Lakatos Márk 2018 óta a Reggeli házigazdája.

A haladó szellemű értelmiségiek biztosan értékelik a kereskedelmi csatorna ezen döntését, a valóságban ugyanakkor azokat alázzák meg, akik időt és energiát fordítanak televíziós tanulmányaikra az ország valamely egyetemén. Mert az igazság az, hogy az RTL Klubnál a tehetséget nem az intelligenciában és a letisztult eleganciában mérik.

Természetesen a hírt a nagyközönség sem fogadta felhőtlen örömmel.

“Vihogó liba. Kinek lehet vajon az ismerőse? Ide süllyedt az RTL?” – írta az egyik kommentelő.

“Nem lehetett volna egy szimpatikus embert választani?” – írta egy másik.

Forrás: 888.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább