Belföld

Lesz aki az újpesti baloldal körmére nézzen! (Videó)

„Eszem megáll, műkörömépítőt indítani jelöltként, mit fogsz képviselni, körömreszelőt? “

Ilyen és ehhez hasonló baloldali gyalázkodó kommentek tucatjait kapja Drabant Fruzsina Újpest-Káposztásmegyeri fideszes önkormányzati képviselőjelölt. A kommentek 90%-a nőktől érkezik, ami szintén elgondolkodtató. A videóban Fruzsina beszél a diplomájáról is. 16 éve dolgozik körmösként, és ezt soha nem szégyellte.

A gyermekei születése után, 2019-ben szerezte meg az első felsőfokú képesítését a Károli Gáspár Református Egyetemen, marketing-kommunikáció szakirányon. Később aztán szintén a Károli Egyetemen elkezdte a gazdálkodás és menedzsment szakot, ahol egy hónap múlva záróvizsgázik és átveheti közgazdász diplomáját.
“Szerintem egy önkormányzati képviselő nem attól lesz jó, hogy hány diplomája van, vagy hogy éppen mit dolgozik. Az a fontos, hogy az itt élőket szintén helyi emberek képviseljék, akik pontosan, nap mint nap látják azokat a problémákat, azokat területeket, amik fejlesztésre szorulnak.” – mondja videójában Fruzsina.

A jelenlegi újpesti baloldali városvezetésben van például gondnok, szociális munkás, focibíró, kisboltos és autószerelő is.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább