Belföld

Lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló indiai mutáns

olvasási idő:47 másodperc

Megint Monoron volt gond…

Egy 61 éves vasadi asszony kért segítséget 2021. június 10-én délelőtt, miután a monori vasútállomáson odalépett hozzá egy fiatal férfi, és pénzt kért tőle.

A kérést megtagadta, mire a férfi megragadta, megrántotta a táskáját. Miközben próbálta kitépni kezéből, az asszony egyensúlyát vesztette, majd a lépcsőre esett. Ez sem tántorította el azonban a támadót, a táskát szorítva áldozatát lépcsőfokokon át vonszolta.

Egy utas közeledtére engedte csak el, majd a helyszínről futva elmenekült. Az áldozat a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett. Az üllői járőrök a helyszínen beszerzett, a támadóra vonatkozó leírás alapján 30 percen belül kattintották a bilincset a 19 éves, monori illetőségű, munkanélküli V. Zsolt kezén.

Kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt beismerte, panaszt nem tett. A táskát akarta, ám elszámolta magát, nem gondolt idős áldozata ellenállására. Az azóta letartóztatott V. Zsolt ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást – közölte honlapján a rendőrség.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább