Külföld

Lengyel fiatalokat vertek az ukrán tinédzserek (Videó)

Ukrán tinédzserek egy csoportja lengyel fiatalokra támadt Wroclaw városában – közölte egy jobboldali politikai mozgalom aktivistája, Wieslaw Sowinski, a Facebookon.

A politikus közzétett egy videót, amelyen egy ukránajkú fiatalok egy csoportja és több lengyel tinédzser közötti konfliktus látható. A felvételen látható, ahogy az egyik lengyelt többször megütik.

“Nemzetként olyan problémával állunk szemben, amelyet nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Ilyen helyzetek előfordulnak és csak egyre gyakoribbak lesznek. Ha egyszer megtörténik egy tragédia, az utca maga fog igazságot szolgáltatni” – írta az aktivista.

Egyébként Wroclaw városa volt az, ahol a helyi szurkolók (Slask) kétszer is megszólaltak üzenet formájában az ukrán-orosz háborút illetve az érkező ukrán menekülteket érintve. Borítékolható, hogy a konfliktusnak lesz folytatása…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább