Belföld

Lendvai Ildikó: Öntökönszúrásról már hallottam, na de öntökönoszlatásról?

Olvasom, hogy a Parlamenti Őrség fegyvereket vásárolt.

 

Olvasom, hogy a Parlamenti Őrség, azaz Kövér László 400 fős, nem is olyan mini hadserege újra fegyvereket vásárolt. Többek között több kilométerre hordó mesterlövész puskát (állítólag az Országháztól a Puskás Stadionig elhord, talán így akarnak a focisták helyett valamit mégiscsak a hálóba lőni), géppisztolyokat és egy tömegoszlatásra ideális gránátvetőt.

Lehet, hogy másra is ideális, mondjuk krumplipasszírozásra vagy hajszárításra, de arról nem írtak. A tömegoszlatást viszont nem értem. A Parlamentben nem a tömeg szokott problémát okozni, inkább az üres padsorok látványa. A Kossuth téren viszont veszélyesen agresszívnek látszó tömeg utoljára 2006-ban gyűlt össze, innen mentek a tévészékházhoz is. Azokat viszont itt, a téren, a Fidesz szeretgette, biztatta, minden valamire való politikusuk kiment hozzájuk szónokolni.

Most akkor saját magukat akarják adott esetben oszlatni? Bocsánat a vulgáris kifejezésért, de öntökönszúrásról már hallottam, na de öntökönoszlatásról??!!”

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább