Belföld

Lendvai Ildikó: Egy röfi, egy művész

Lendvai Ildikó: Egy röfi, egy művész

A miniszterelnök ismét a nagysikerű „én is hétköznapi ember vagyok” szerepben.
„A miniszterelnök ismét a nagysikerű »én is hétköznapi ember vagyok« szerepben. Persze ott a megfelelő képsorozat az oldalán. Egy hétköznapi családhoz látogat, hétköznapi kockás ingben, disznóölésre. Pálinkáznak, hétköznapi pálinkával. A disznó is hétköznapi. A társaság kedves, Orbán is kedvesen tréfálkozik, hozzáértően pörzsöl, darál, szalonnát vág. Eddig rendben, bár az talán nem egészen klappol a képekhez, hogy aláfestésként szól a paradicsomos nóta, miszerint Magyarország előre megy. Minusz egy disznó, megjegyzem.

A videó címe: »Viszlát, röfi!« Emlékszem a »Helló, röfi«-re is. Azért én picit elgondolkodnék a jövőn azok helyében, akiket a miniszterelnök oly barátságosan szokott köszönteni.

Persze ezzel csak csipkelődöm. Ami igazán zavar, az a nem sokkal a disznóölős videó után feltett másik kép az oldalon. A kormányfő ezúttal a szolnoki művésztelepen tesz hasonló látogatást. Gondolom, szóltak neki, hogy ne csak a hétköznapi falusi ember szerepében mutatkozzon. Kellett a »finom szellemi ember« arculata is.

Így már kiegyensúlyozott. Egy röfi, egy művész.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Forrás: Mandiner,

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább