Belföld

Leköpték és akasztással fenyegették a momentumos aktivistát

Farkas Csaba, a Momentum Mozgalom hegyvidéki polgármester-jelöltje a Facebook-oldalán tett közzé videót arról, ahogyan a párt egyik aktivistája számonkér valakit azért, mert az leköpte a Momentum egyik aktivistáját és annak másfél éves kisgyerekét.

Szembejött az igazság a Momentumnál…

A Momentum két aktivistája, két hölgy kampányolt Budapest XII. kerületében hétfőn, amikor egy választó leköpte őket. Egyikükkel másfél éves kisfia is ott volt – írta Facebook-oldalán Farkas Csaba, a Momentum hegyvidéki polgármesterjelöltje.

Az esetről felvételt is közzétettek, amelyen jól látható, hogy az aktivista kérdőre vonja a köpés miatt az agresszív elkövetőt. A középkorú férfi akkor újból akasztással fenyegetőzött, majd kiverte a telefont a nő kezéből.

Tetves hazaárulók vagytok, egyenként lesztek felakasztva– hangzott el a videóban.

Farkas Csaba hozzátette, hogy a videófelvétel és az aktivisták elmondása alapján garázdaság vétsége miatt tettek feljelentést a rendőrségen.

A videó itt látható.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább