Belföld

Lázár János: Márki-Zay Péter „betelepített” migránsokról beszél

Lázár János a közösségi oldalán reagált a 2004. dember 5-ei eseményekre.

Az alábbiakat írta:

2004. december 5. margójára

A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor a baloldal egyszer már elárulta a határon túli magyarokat. Emlékeinkben még elevenen él a 23 millió románnal való riogatás. Hódmezővásárhelyen azonban eredményes volt a népszavazás, mi már akkor is igent mondtunk a nemzet határokon átívelő egyesítésére. Az összefogás jeleként hoztuk létre a tiszteletbeli polgári címet, amelyet több mint 20.000 határon túli polgártársunk kapott meg az évek során.

A 2010-es kormányváltáskor pedig az első lépéseink között szerepelt, hogy megadjuk a határon túli magyar testvéreinknek a kettős állampolgárságot.
Eközben Márki-Zay Péter „betelepített migránsokról” beszél, miközben a hazánkban legálisan letelepedők nagy része vélhetően kettős állampolgársággal rendelkező határon túli magyar. Ne hagyjuk, hogy a baloldal ismét egy aljas politikai játszma oltárán áldozza fel a nemzet egységét! Csak együtt lehetünk sikeresek a Kárpát-medencében.

Minden magyar felelős minden magyarért!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább