Belföld

Kutyapárt szerint nagyon ócska az ellenzéki kampány

Azért tényleg meg van áldva ez az ország nem csak a kormányával, hanem ezzel az ellenzékkel is.

 

Most az van, hogy azért nem tudjuk elkezdeni sok helyen a Fudan-os aláírásgyűjtést, mert alig kaptunk aláírásgyűjtő íveket az ellenzéktől.

Próbálnánk segíteni a népszavazásos aláírásgyűjtésben, de épp elakadunk, mert alig kaptunk az ellenzéktől aláírásgyűjtő íveket.
Múlt héten 680 ívet adtak nekünk, mi már akkor is hüledeztünk, hogy ez nagyon kevés, hiszen Budapest mellett gyűjtenénk még több tucat más városban is. De ők azt mondták, hogy A Szent Képlet alapján ennyi jár nekünk, de majd próbálnak még szerezni. Az egésznek persze semmi értelme, hiszen alapból ők annyi ívet kérhettek a Választási Irodától, amennyit akartak.

 

Több ívet azóta se kaptunk és ezért sok városban nem tudjuk egyelőre elkezdeni az aláírásgyűjtést, hiába vannak meg hozzá a passzivisták, a putkoordinátorok, a pultok a friss matricákkal, meg minden.

Sok aláírásgyűjtésben vettünk már részt, de eddig azért mindig sikerült megugranunk, hogy tudjon aláírást gyűjteni, aki szeretne, kár hogy a hat pártnak ez nem sikerült.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább