Kiemelt

Kutatás: Tovább nőtt Orbán Viktor népszerűsége

olvasási idő:46 másodperc

Orbán Viktor továbbra is jóval népszerűbb, mint bármelyik baloldali miniszterelnök-jelölt-jelölt, de Jakab Péter népszerűsége hatalmasat esett – áll az e-benchmark kutatásában.

 

Orbán Viktor továbbra is jóval népszerűbb, mint bármelyik baloldali miniszterelnök-jelölt-jelölt, sőt, jelentősen növelte is előnyét, hiszen négy százalékot erősödött egy hónap alatt, míg az őt követő Dobrev Klára két százalékot gyengült. Karácsony Gergely hibahatáron belül erősödött, Jakab Péter ugyanakkor nagyon visszaesett múlt havi – akkor sem túl magas – támogatottságához képest – áll a Demokrata által megrendelt, ezer főt érintő küzvéleménykutatásban.

Kutatás: A választási részvétel 2018-hoz hasonlóan magas lehet majd

A Fidesz egyedüli pártként toronymagasan vezet és egy százalékot erősödött is,

de ami a lap szerint azért figyelemreméltó, mert ezzel párhuzamosan a Jobbik – pártelnökéhez hasonlóan – jelentősen, három százalékkal visszaesett. Ha csak a baloldali koalíció és a kormányzópártok között kell választani, a két oldal továbbra is fej fej mellett áll.

A választási részvétel 2018-hoz hasonlóan magas lehet majd – áll a kutatásban.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább