Belföld Külföld

Kunhalmi Portugáliában ünnepelt az elvtársaival

“Vasárnap Portugáliában, Portóban újra összegyűltünk, mi, igazi szocialisták és szociáldemokraták, hogy megünnepeljük a portugál szocialisták 50. születésnapját, és újra hitet tegyünk az Európai Unió egysége és társadalmainak jóléte mellett” – írta közleményében Kunhalmi Ágnes.

 

A szocialista politikus kiemelte, „Portugália hasonló méretű, lakosságszámú és gazdasági fejlettségű ország, mint Magyarország, mégis van egy nagy különbség, Portugália jelenlegi szocialista miniszterelnöke, Antonio Costa ugyanis jóléti politikát folytat, jól használva fel az uniós forrásokat”. A valóságban a magyar gazdasági bővülés rég lehagyta a portugált.

 

Kunhalmi persze álomvilágban él, ezért szerinte „Orbán az elmúlt 13 évben elherdálta a hazánknak juttatott hatalmas összegű uniós forrásokat, most pedig már lehívni sem tudja azokat”.

 

Mi, MSZP-sek azt szeretnénk az európai szocialista barátainkkal együtt, hogy Magyarországra megérkezzenek az uniós források, és a magyar emberek nyertesek legyenek az EU-ban. Változás kell, fordulat Magyarországnak, embereket segítő politika

-fogalmazott.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább