Belföld

Kuncze Gábor Kláráról áradozott

A miniszterelnökjelölt-jelöltek minapi matinéjáról kérdezgette Kuncze Gábort drága Bolgár úr a Klubrádióban.

Különösebb meglepetést nem okozott a volt SZDSZ-es főmufti szirupos véleménye, ezúttal is Dobrev Kláráról áradozott. Megtudtuk, Gyurcsány feleségénél alkalmasabb személyt keresve sem találni Magyarország élére: felkészültsége lenyűgöző, tízévnyi államigazgatási tapasztalat áll mögötte, nemzetközi kapcsolatrendszere kiváló, ráadásul ő az Európai Parlament alelnöke stb.

Kun­cze azt sem tagadta, hallott olyan szövegeket is a vitában, amelyektől égnek állt a haja.

Például amikor Karácsony Gergely azt mondta, kormányfőként arra utasítaná a NAV-ot, hogy zárolja bizonyos emberek számláit.

Vagy amikor a másik tűzeszű amatőr, Jakab Péter kijelentette, ha győz, Polt Péter már másnap börtönben ül. Nagy szavak helyett inkább nagy intézkedésekre van szükség, és ezekre csakis Klára asszony képes – magyarázta a szabad demokrata bölcs, aki korábban azzal érvelt, igencsak ráférne egy kedvesebb mosoly, egy csendesebb hang erre az Orbán sújtotta országra, „az ordibálás helyett a halk szavú érvelés, a hátrányos helyzetűek felé megnyilvánuló empátia”.

Kuncze Gábor érveit korábban az ATV-ben maga a demokratikus asszonyka is megerősítette: „Az, amit én tudok, amit én képviselek, amit én nyújtani tudok, arra ennek az országnak szüksége van.” Nekem egyébként a legjobban Klára asszonynak az a freudi kijelentése tetszett (Magyar Hang, június 25.), miszerint: „Bátorság és erő kell a demokráciaellenes intézmények újjáépítéséhez. Én erre vállalkoztam.”

Forrás: Magyar Nemzet

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább