Belföld

Kuncze Gábor Dobrev Klárát támogatja

Kuncze Gábor szerint Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje a legalkalmasabb az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közül, ezért őt támogatja – derül ki a DK Facebook oldaláról.

Kuncze szerint a DK-s politikus azért is lenne alkalmas a pozícióra, mert Dobrevnek jogi és közgazdász végzettsége is van, öt nyelven beszél, tízéves tapasztalata van a közigazgatásban, ezek mellett pedig európai, nemzetközi politikai gyakorlatra is szert tett.

Az SZDSZ egykori elnöke elmondta, az elmúlt 30 évben közelről és „kicsit távolról is” látta kormányok működését, tudja, mennyire nehéz kormányozni, és jó döntéseket hozni, ezért gondolja úgy, hogy ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közül Dobrev a legalkalmasabb.

Kuncze Gábor ezt mondta:

„Pontosan azért támogatom Dobrev Klárát, mert azt gondolom, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közül ő a legalkalmasabb!”

Forrás: Telex

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább