Belföld

Kubatov: Karácsony Gergely “csődgondnok úr” méltán szerepelhetne a Barbie-filmben

„A semmittevés nagymestere egyetlen dolgot vitt véghez a főpolgármesterré választása óta: főnökével, Gyurcsánnyal és a haverjaikkal kiürítették Budapest kasszáját” – fogalmazott az FTC elnöke.

Úgy tűnik, Kubatov Gábornál végleg betelt a pohár Karácsony Gergely városvezetése miatt. Az FTC elnöke már korábban is erős kritikákkal illette a főpolgármestert, legutóbb akkor, amikor forgalmi dugók miatt hatalmas kocsisorban kellett vesztegelnie.

A Fradi elnöke ekkor kiemelte, hogy még a legkisebb utcákban is hatalmas kocsisorok állnak.
Most ismét a Facebookon bírálta a főpolgármestert: „Karácsony Gergely »csődgondnok úr« méltán szerepelhetne a Barbie-filmben… mondhatjuk úgy is, hogy nem túl okos”.

Hozzátette: „A semmittevés nagymestere egyetlen dolgot vitt véghez a főpolgármesterré választása óta: főnökével, Gyurcsánnyal és a haverjaikkal kiürítették Budapest kasszáját és 214 milliárd forintból sikerült -90 milliárdot csinálniuk.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább