Belföld Kiemelt

Kubatov Gábor eligazította Tordai Bencét (Videó)

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a közösségi oldalán frappáns javaslatot tett a rendőrök elleni erőszak miatt nemrég elítélt momentumos Fekete-Győr Andrást mentegető, ugyanakkor a fociultrákat gyalázó Tordai Bencének: látogasson ki egy Fradi-meccsre a B-középbe, és beszélgessen el a szurkolókkal!

Tűrhetetlennek nevezte korábban a Ferencváros vezérszurkolója, hogy megélhetési politikusok megbélyegzik és börtönbe zárnák a társadalom minden rétegében megtalálható tisztességes embereket. Hamberger Ádám ezzel Tordai Bence szavaira reagált, miután a Párbeszéd képviselője a parlamentben életfogytig tartó börtönnel fenyegette a fociultrákat.

A Ferencváros szurkolótábora vasárnap a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés elején transzparensen üzent a Párbeszéd képviselőjének. A B-közép egyértelművé tette, mit gondol a politikusról, és tömören azt is elmagyarázta, mi a különbség a futball iránti szenvedély és az agresszió között.

(Magyar Nemzet)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább