Külföld

Kreml: A nyugati országok soha nem fogják beismerni, hogy tévedtek az oroszellenes szankciókkal

„A nyugati országok soha nem fogják beismerni, hogy tévedtek az oroszellenenes szankciók bevezetésével” – mondta Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő.

Újságírók arról kérdezték az elnöki szóvivőt, hogy Oroszország “megbocsát-e a kollektív Nyugatnak, ha békét ajánlanak, és felhagynak a szankciók kivetésével, tévedésnek nevezve azokat”, mire azt válaszolta Peszkov, hogy: „Nem fogják ezt mondani”.

„Moszkva azt szeretné, ha az emberek ezekben az országokban tudnák, hogy vezetőik helytelen és eredménytelen politikájáért kell megfizetniük, minél többen beszélnek erről, annál jobb” – mondta Peszkov.

“Általánosságban megfigyelhető, hogy az utóbbi időben egyre több elemző próbál vitatkozni a kollektív Nyugat politikájának hatékonyságáról, a bevezetett szankciók eredményességéről és arról, hogy ez a kétélű fegyver mennyire káros magára Európára nézve. Ilyen elemzési kísérleteket látunk különböző, többé-kevésbé komoly publikációkban” – tette hozzá a szóvivő.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább