Uncategorized

Kovács Zoltán: Az ellenzéki koalíció csak zűrzavarba sodorná hazánkat

Orbán Viktor és kormánya előre vitte az országot, és a magyarok érdekében valódi eredményeket ért el – fejtette ki az Aftenposten oldalán megjelent véleménycikkében Kovács Zoltán.

 

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár felhívta a figyelmet: a választások közeledtével a magyar kormánnyal szemben kritikus nemzetközi médiumok egyre többször ferdítik el az igazságot. Az Aftenposten január 19-én megjelent cikke nemcsak Orbán Viktort, hanem nemzeti jelképünket és választási rendszerünket is megszégyeníti.

Az ellenzéki koalíció – amelyről a szerző elmulasztja megjegyezni, hogy a szélsőjobboldali, antiszemita Jobbikot is magában foglalja – csak zűrzavarba sodorná hazánkat. A közös kampányon belüli források ugyanis már most mély ellentétekre panaszkodnak – mutat rá Kovács Zoltán, aki ezt követően felteszi a jogos kérdést:

Mégis hogy lenne képes ez a Patyomkin-koalíció egy országot irányítani, mikor úgy tűnik, egy megfelelő, tisztességes jelölt kiválasztása és egy választási kampány lefolytatása sem sikerül nekik?

Az államtitkár szerint szintén megfontolandó kérdés: az Aftenposten több mint egymillió eurós állami támogatásban részesül. Mit mond ez a norvégiai médiaszabadságról? Ezeket az állami forrásokat vajon arra kell költeni, hogy egy EU-tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét támadják?

(Magyarhírlap)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább