Belföld

Komjáthi Imre olyan kommunista szöveget tölt, hogy Lenin is csak csettintene

Világ proletárjai, egyesüljetek! A munkásmozgalom internacionalista jelszava, melyet Karl Marx a Kommunista kiáltvány lezárásaként használt, tökéletesen illik Komjáthi Imrére, a mára gyakorlatilag mikroszkóp alatt is láthatatlan MSZP társelnökére. A rendre munkásmozgalmi pólókban feszítő Komjáthi ezúttal a Népszavában villantotta képletesen a vörös csillagot.

A szocialista politikus ezúttal a következőket írta publicisztikájában:

„[…]  Milyen világban élünk? A magát nemzetinek nevező kormány a teljes államapparátussal kiszolgálja a kínai nagytőke érdekeit. Pedig a kapitalista kizsákmányolás mintaprojektje az, amit az akkumulátorgyárak kapcsán látunk. […]  Meddig lehet kizsákmányolni a magyar dolgozót? […] Apránként, lépésről lépésre számolják fel a munkavállalóknak járó védelmet. Ez lesz tehát a szép, új világ. A főispánok már megvannak, most pedig a kormány a cselédséget is előállítja számukra.”

A tisztánlátás végett a szociknál az a helyzet, hogy Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre személyében olyan politikusokat sikerült társelnököknek megválasztani – érdemi kihívók hiányában –, akik több alkalommal lejáratták már magukat és pártjukat is, majd beálltak a szankciós lépéseket támogatók táborába. A magyar kormány ezzel szemben mindent megtett és megtesz azért, hogy az elhibázott brüsszeli szankciós politikának az árát ne a magyar emberek fizessék meg.

Úgyhogy  Komjáthi elvtárs, ennyit arról, hogy valójában ki is áll a nép pártján. Hiába a régi komcsi blöff, ezt már nem veszik be az emberek, de nem ám!

Forrás: Magyar Nemzet

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább