Kiemelt Külföld

Köln: Nyolc migráns zaklatott egy 13 éves lányt a strandon

Egy átlagos nap Németisztánban…

A kölni Agrippabadban történt incidens tökéletesen illeszkedik a fiatal migránsok által elkövetett szexuális zaklatások sorozatába, amely Nyugat-Európa szerte szinte mindenhol problémát okoz. Persze csak a jóérzésű embereknek, a migránssimogató libernyákok nem láttnak ebben semmi kivetnivalót, gyerekes csínyeknek, elszigetelt eseteknek nevezik ezeket.

Ezúttal is fiatal migránsokból álló klikk vette körbe az áldozatát- egy védtelen 13 éves lányt , aki két barátjával strandolt, de a támadások idején pechjére egyedül volt a strand egyik kültéri medencénél.

A „csínytevő fiatalok” – egy iraki, négy szír és három 16 és 26 év közötti török ​​– körülvették a diáklányt, tapogatták és egymáshoz lökdösték, dobálták. Mint egy játéklabdát, amivel azt csinálhatsz, amit csak akarsz.

Közben az iraki férfi (16 éves) belenyúlt a lány bikini alsójába.

A tinédzsernek sikerült kiszabadulnia a karmai közül, és hangos segítségért kiáltással riasztotta az úszómestert. Az pedig azonnal hívta a rendőrséget, akik hét járőrautóval érkeztek, és lezárták a kültéri uszoda főkijáratát. A rendőröknek sikerült elfogniuk a nyolc migránst.

A jobboldali politikusok azonnali kitoloncolást követelnek, mindenkit a származási országba akarnak visszaküldeni. De a német igazságszolgáltatás nem látta további lépések szükségességét. A személyi adatok megállapítása után nagyvonalúan lemondtak az előzetes letartóztatásról a büntethető korú gyanúsítottak esetében. Így a libernyákok legnagyobb örömére a fiatal migránsok ma már ismét a medencében pancsolhatnak, és kedvükre fogdoshatják, zaklathatják a fiatal lányokat.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább