Belföld

Kocsis: Teljesen egyértelmű, hogy Jámbor András bűnrészes a pedofil bűncselekményben

Kocsis Máté Jámbor András mai provokációjára reagált.

Az antifa baloldali politikus a 444.hu-nak adott interjú nagy részében a nevét próbálja tisztára mosni és a mozgalmára ráégett pedofilügy miatt magyarázkodik, és végül el is ismeri, hogy a felvételeket tulajdonló öngyilkos férfi kötődött a Szikra Mozgalomhoz is.

Kocsis Mátéról a baloldali politikus az interjúban azt állítja, személyes bosszúja miatt foglalkozik ennyit a botránnyal, és hogy két hete a parlamentben is pedofilnak nevezte őt.

Kocsis erre reagálva leszögezi: nem személyes ügyem Jámbor András és a Szikra Mozgalom körüli pedofilhálózat felderítése, hanem közügy.

„Jámbor András hiába tagad, és hiába próbálja eltolni magától a felelősséget, a tények önmagukért beszélnek” – írta Kocsis Máté.

Kocsis Máté hozzátette: „Jámbor Andrásról és az egész Szikráról megint kiderült, hogy ők azok, akik pedofil bűncselekményt követnek el, ők azok, akik fedezik ezeket a bűnözőket. Hiába mosdatja őket ma a baloldali sajtó, és hiába akarják magukat áldozatnak bemutatni, tények mindenki számára ismertek. Teljesen egyértelmű, hogy Jámbor András bűnrészes ebben a pedofil bűncselekményben”

„Jámbor András csúsztat, hazudozik, és fideszes lejáratókampányként próbálja meg eladni a sajtóban azt, ami nem más, mint egy súlyos bűncselekményhez kapcsolódó nyomozás” – tette hozzá Kocsis.

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább