Belföld

Kocsis: nyilvánosságra kerül a migrációval kapcsolatos titkosszolgálati jelentés

A Fidesz frakcióvezetője hétfőn a nemzetbiztonsági bizottság ülésén hivatalosan is kezdeményezte a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről szóló titkosszolgálati jelentés feloldását.

Kocsis Máté közösségi oldalán azt írta, az indítványt a bizottság támogatta, így azt a közvélemény is megismerheti hamarosan.

„Magyarország déli határainál egyre világosabban látszik, hogy a felelőtlen brüsszeli migrációs politika miként növeli a terrorveszélyt, és milyen kockázatot jelent a fegyverek egyre nagyobb arányú megjelenése a térségben. Mára rendszeressé váltak az erőszakos, fegyveres támadások, melyek már a határvédők biztonságát is veszélyeztetik” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Azért kezdeményeztem a parlament nemzetbiztonsági bizottságának asztalán fekvő jelentés titkosításának feloldalását, hogy mindenki megtudhassa: rögvalóság és nem politikai állítás, hogy a terrorizmus az illegális migrációt szervező alakulatok révén a határainknál van.

Minden eszközzel fel fogunk lépni a terrorizmus ellen! – tette hozzá.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább