Belföld

Kocsis Máté: STOP Gyurcsány! STOP Karácsony!

olvasási idő:1 perc, 3 másodperc

Kocsis Máté: Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Magyarország 2010-ben maga mögött hagyott egy kudarcos korszakot.

Olyan korszak volt ez, melyben “reggel, éjjel meg este” ment a hazudozás, trükkök százaival meghamisították a költségvetési számokat, elvették az utolsó filléreket is a dolgozó emberektől, a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól. Megemelték az adókat, de a gáz és az áram díját is. Felszámolták az otthonteremtési- és családtámogatásokat, kórházakat zárattak be, 600 milliárdot vontak ki az egészségügyből, eladósították az országot és az önkormányzatokat. Az unió már kormányzásuk második évében túlzott-deficit eljárás alá vonta az országot a rossz gazdálkodás miatt. A baloldali kormány 2008-ban elsőként fordult az IMF-hez hitelért, hogy abból finanszírozzák a tönkretett és szétrabolt országot. Ezt a korszakot nevezik a hazai politikában Gyurcsány-korszaknak.

Most, lassan 12 évvel a csúfos bukásuk után, ismét Gyurcsány Ferenc vezetésével ugyanazok az emberek akarják megszerezni a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot. Pontosan ugyanazok. Ők most úgy tesznek, úgy oktatnak ki mindenkit mindenből, mintha mi sem történt volna az uralkodásuk alatt. Ők nem a jövőt kínálják, hanem a kudarcos múltat – ezt pedig nem engedhetjük!

✍️ Szeptember 1-én indul a kormánypártok petíciója, melyet az ország számos pontján alá lehet majd írni a közterületi standoknál. Minden magyarra számítunk!
Add tovább, hogy mindenkihez eljusson! 📣

Forrás: Kocsis Máté,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább