Belföld

Kocsis Máté reméli, Gulácsi kiáll Petry Zsolt mellett is

olvasási idő:57 másodperc

Miért lapít most itthon az összes nagypofájú liberális…

Ki kell állni Petry Zsolt mellett! – írja Kocsis Máté hivatalos Facebook-oldalán. A Fidesz frakcióvezetője teljesen jogosan felháborodva,elfogadhatatlannak tartja, hogy a Hertha kiváló kapusedzője elvesztette az állását, mert elmondta a véleményét egy interjúban.

Mint írja a Hertha kiváló kapusedzője pusztán azért vesztette el az állását, mert elmondta a véleményét egy interjúban. A véleményét! Amiben Kocsis Máté szerint (és szerintünk is) mellesleg igaza volt: Európa felszámolta magát az eszetlen migrációval!
Kirúgásával azt is elintézték a véleményterroristák, hogy várhatóan nehezen tud majd új munkát találni, mert a vasököl arra is lesújt, aki esetleg adna neki. Nagyon remélem, hogy Gulácsi Péter kiáll majd mellette is…

Elfogadhatatlan, hogy nem a tudás és a képesség számít, hanem az idióta liberális propaganda feltétel nélküli kiszolgálása.
Botrány, amit már mindenki ismer, így néhány kérdés maradt csupán:
1️⃣ Ilyen lenne a nyugati szólás- és véleményszabadság, amit szerintük követni kellene?
2️⃣ Miért lapít most itthon az összes nagypofájú liberális, akik más esetben már ájulásig őrjöngték volna magukat?
3️⃣ A sokszínűség azt jelenti, hogy egy álláspont létezhet egy társadalmi-közéleti vitában?
4️⃣ Hol van Vera Jourová és a sokszor hangos honi jogvédő különítmény?

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább