Belföld

Kocsis Máté: háborús Feri szerint a miniszterelnök tegnap nem beszélt a hazáról

Háborús Feri szerint a miniszterelnök tegnap nem beszélt a hazáról, nem nyújtott közös nemzeti célokat és egy szava sem volt a háborúról – írja Kocsis Máté Facebook-oldalán, miután a DK-elnöke a Békemenet után azt mondta, Orbán Viktor a közös eszmények összefoglalása helyett a nemzeti ünnepen primitív kampánygyűlést tart.
Gyurcsány Ferenc a tegnapi napon fel volt háborodva Orbán Viktor ünnepi beszédén. A Békemenet után ezeket vonta le a bukott miniszterelnök:

„Orbán elvesztette miniszterelnök jellegét. Aki nemzeti ünnepünkön nem beszél a hazáról a hazának, akinek szándékában sincs közös eszményeket adni, aki nem nyújt közös nemzeti célokat, akinek szava nincs a szomszédban dúló háborúról,aki mindezek helyett a nemzeti ünnepen primitív kampánygyűlést tart, aki ennek keretében ellenzékét gyalázza, akit jobban érdekel saját és pártja hatalma, mint országa, az párttitkár. Ne szavazzatok párttitkárra!” – írt a DK-elnöke Facebookon.

Erre Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szintén közösségi oldalán reagált:

„Jól láthatóan Ferit különösebben nem zavarja, hogy a miniszterelnök beszédének mindezek alkották a gerincét, úgyhogy folytatom gondolatmenetét, legyen teljes a sor: tegnap nem március 15. volt, nem volt békemenet, a baloldal tüntetésén több mint egymillióan vették részt – egy emberként.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább