Belföld

Kocsis Máté: ha nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még „Gyurcsány is készül”

Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is „készül” – írta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté arra reagált, hogy a DK vezetője szintén Facebook-oldalán azt fejtegette, hogy „rendetlenség lett”. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: „Ti tettétek. Mi meg készülünk”.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc megint kormányozni szeretne. „Úgy érzi, most pont rá van szükség. A műsorát azonban már láttuk, nem felejtjük” – jegyezte meg.

Kocsis Máté azt írta: Gyurcsány Ferenc amikor tehette, elvett egy havi nyugdíjat, és egy havi bért a közigazgatásban dolgozóktól, a tanárokról, és „úgy emelte az adókat, mintha nem lenne holnap”. Elvette az otthonteremtési és a családtámogatásokat, az adókedvezmény, s akkor is tizenötször emelte a rezsiárakat, amikor nem volt energiaválság Európában – sorolta a fideszes politikus.

A kormánypárti politikus azt hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc „egyszer már tönkretett mindent, de ő most is készül”. „Mindenkinek jobb, ha nem teszi” – szögezte le bejegyzésében Kocsis Máté.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább