Sport

Kiderült, Szoboszlai pályára léphet-e a skótok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik meglepetésre nem vett részt a nemzeti együttes szombati – részben nyilvános – edzését, amely az utolsó tréning a vasárnapi sorsdöntő magyar-skót meccs előtt. A Nemzeti Sport időközben kiderítette, hogy Szoboszlai már a pénteki edzésen sem dolgozott együtt a többikkel, ami aggodalomra adhatna okot – különösen, hogy az elmúlt hónapokban a labdarúgó többször is izomsérüléssel küzdött.

A lap azonban úgy tudja, nincs miért aggódnunk, Szoboszalai Dominik mindössze elővigyázatosságból pihent, és képes lesz pályára lépni vasárnap a mieink utolsó Eb-csoportmérkőzésén. A Magyar Labdarúgó-szövetség az X-oldalán megerősítette, hogy a csapatkapitány a teljes tréninget kihagyta, és később sem csatlakozott a társakhoz. Az MLSZ tájékoztatása szerint a játékos regenerációs munkát végzett, hogy a vasárnapi mérkőzésen a legjobb állapotban tudjon szerepelni.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább