Belföld

Kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat

Kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat

Már én érzem magam kényelmetlenül

„Kedves Fidesz!

Könyörgök, mondjál már valami eget rengető baromságot, úgy szeretnék azzal foglalkozni. Már én érzem magam kényelmetlenül, hogy miután 12 éve vagy hatalmon, és már minden ott van a spájzodban, ami valaha az államkincstárban volt, aközben egyszerűen észrevehetetlen vagy, mert folyamatosan elvonják a figyelmet rólad. De most őszintén mit csináljak?

Ezen a hétvégén azt hittem, hogy az lesz a csúcs, hogy Falus fővödör szerint megszűnnek a tévéműsorok az ötödik hullám miatt, és már lassan el is múlt a hétvége, hogy akkor ennyivel megússzuk, de érkezett a szokásos vasárnapi bejelentkezés, amelyből kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat. Szó szerint azt mondta, hogy a »Fideszben is van néhány zsidó, csak kevés«. A következő számláló, amit fölállít akkor ez lesz? Csak tudja kimondani, hogy micsoda nem, mert ez se megy nagyon.”

Nyitókép: YouTube/ATV

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább