Belföld

Két tunéziai és egy magyar drogdílert fogtak el Budapesten – videók

olvasási idő:43 másodperc

De hogy jöttek át a határon…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Bűnügyi Bevetési Osztállyal és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével, valamint a VI. Kerületi Rendőrkapitányság rendőreivel egyszerre három feltételezett drogdílerre csaptak le a fővárosban 2021. február 26-án.

A rendőrök két VI. kerületi és egy III. kerületi lakásban lefoglaltak összesen 371 gramm növényi törmeléket, – az elsődleges szakértői vélemény szerint marihuánát– valamint 173 gramm kábítószergyanús port és 73 tablettát, amelyek szakértői vizsgálata folyamatban van. Ezen kívül lefoglaltak még a drog adagolásához használt eszközöket, 1 millió 308 ezer forintot és egy autót is. A lefoglalt marihuána feketepiaci értéke megközelítőleg 750 ezer forint.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és előállították az 52 éves B. Lászlót, valamint egy 39 és egy 42 éves tunéziai férfit, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, őrizetbe vettek, kihallgatásukat követően pedig előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább