Belföld

Késsel raboltak ki egy nőt a 6-os villamoson

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

 

Kiraboltak egy nőt a hétvégén Budapesten, a 6-os villamoson. A BRFK tájékoztatása szerint a férfi késsel követelte a pénzt az utastól, majd miután megkapta, leugrott a villamosról és elmenekült. A rablás során senki sem sérült meg – írja a 24.hu.

 

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül elfogták a feltételezett elkövetőt. Az 50 éves B. Istvánnál megtalálták az elrabolt pénzt és a bűncselekményhez használt kést. A támadót felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsították meg, majd kezdeményezték a letartóztatását.

 

A BRFK kiemelten kezeli a közösségi közlekedési eszközök biztonságát, ezért rendszeresen tartanak ellenőrzéseket a frekventált járatokon. A 4-es 6-os villamos vonalát legutóbb augusztus 31-én ellenőrizték, akkor a megállók közelében fogtak el egy börtön elől bujkáló férfit, és egy másik körözött személyt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább