Kiemelt Külföld

Késeléshullám Londonban

Két férfi meghalt és tizenkettő súlyosan megsebesült abban az erőszakhullámban, amely Londonban történt 24 óra leforgása alatt.

Kilenc különálló esetet vizsgál a fővárosi rendőrség, miután erőszak tört ki a fővárosban, London déli részén Croydonban, amely péntek éjjel kezdődött és szombat estig tartott.

Egy 20 év körüli férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, miután megkéselték szombaton 11 óra 20 perc körül Couldsonban, Hadleigh Grove-ban. Két férfit a kiérkező rendőrök letartóztattak.

Nem sokkal 15 óra után újabb szúráshoz hívták a rendőrséget Croydonban, ahonnan egy 24 éves férfit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak a mentők a kórházba.

Egy húszas éveiben járó férfi meghalt, egy tinédzser pedig az életéért küzd a kórházban, miután a Willesden Lane-ben 17: 40-kor kettős szúrás történt. Itt letartóztatás nem történt.

A Westminster rendőrsége szerint 18 órakor egy 15 éves fiút késeltek meg a Westminster-i Churchill Gardens Estate-ben. Állapota nem életveszélyes.

Az erőszak már pénteken elkezdődött, éjjel London déli részén egy embert megöltek és több embert megsebesítettek. A Wisbeach Road egyik ingatlanjában egy 22 éves férfit késeltek halálra egy csoportos konfliktus során, egy másik megkéselt kórházba került.

A közeli Dingwall Road-on egy drogvita miatt szúrtak meg egy férfit, akit a késelővel együtt le is tartóztattak.  Szintén az ezen a környéken lévő Chapman Road-ról is kórházba kellett szállítani egy megkéselt férfit, ahova vele egy időben újabb négy megkéselt fiatal érkezett, az egyikük életveszélyes sérülésekkel.

 

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább