Kiemelt

Kemény véleményt fogalmazott meg Nagy Feró a volt igazságügyi miniszter exférjével kapcsolatban

Nagy Feró odaszólt a provokátornak.

Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe -mondta a Kossuth díjas énekes. Nagy Feró továbbá ugyan azt a kérdést teszi fel mint sokan: 5-10 évvel ezelőtt miért nem vette észre azt, amit most igen.

A Blikknek igen markáns véleményt fogalmazott meg Nagy Feró a Novák Katalin és Varga Judit lemondását övező botrány kapcsán. A Kossuth-díjas magyar énekes meglepődött a két politikus lemondásán, de elfogadja a döntésüket, míg a Partizán műsorában kitálaló Magyar Péter felé kemény kritikát fogalmazott meg. Nagy Feró a következőket nyilatkozta Varga Judit volt férjéről:

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból – jegyezte meg a lapnak Feró. (Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább