Belföld Kiemelt

Kárpátia: A szivárványkoalícióra leadott szavazat nemzethalál!

A Kárpátia, amely az egyik legismertebb és legnépszerűbb hazai nemzeti rockegyüttes zenekar ismét kifejezte véleményét a szivárványkoalícióról.

Legutóbb 2019-ben kerültek a média középpontjába az „Egyszerűen senkik vagytok!” című dalukkal, akkor a beharangozószövegben így fogalmaztak:Sziasztok! A nemzeti oldalon már szinte mindenki egyértelműsítette álláspontját bizonyos politikai szereplőkkel szemben. Ezzel a dallal ezt most mi is megtesszük.”

Most a pártfüggetlen Petrás János ismét felhívja a figyelmet, hogy a Gyurcsány vezette balliberális szivárványkoalícióra leadott szavazatok egyenlőek a nemzethalállal.

„Máris sorra kapjuk a harminc napos tiltásokat a Facebookon, mert a plakáttal leginkább a szivárványkoalíciós felületeken trolkodva nyitogatjuk a szemeket” – mondta a Demokrata online-nak a zenekar vezetője. Petrás János szerint a legnagyobb árulást a nemzeti radikálisból magyarellenessé vedlett Jobbik követte el.

„Madarat tolláról, embert barátjáról. Mosakodhatnak bárhogy, de amit a moslékkoalíció bármelyik képviselője mond, azt mind közösen mondják. Ennek megfelelően a Jobbik is beállt a magyarellenes, keresztényüldöző táborba, amelyik elvenné az elszakított országrészek magyarjaitól a szavazati jogot, elkobozná az egyházi iskolákat, és az Európai Egyesült Államok keretei között megszüntetné a nemzeti szuverenitást. Ide jutottak az EU-tanázia hirdetésétől, pár listás helyért eladták magukat” – emlékeztetett a Jobbik korábbi, mára megtagadott Brüsszel-kritikus politikájára Petrás János.

A Kárpátia frontembere azt is elmondta, hogy a koronavírus-járvány a normális körülmények között évente átlagosan száz koncertet adó együttest is alaposan megrendítette, ugyanakkor március 26-án előreláthatólag 40 koncertes turnéra indul a csapat. Ezeket kivétel nélkül szabadtéri helyszíneken tartják meg, és bíznak abban, hogy előbb-utóbb normalizálódik a helyzet, és nem lesz szükség oltási igazolásra.

A Kárpátia nemrég jelentetett meg egy 48 dalos dupla koncertlemezt, hogy legalább ily módon át tudják adni a közönségnek az élő fellépések semmihez sem hasonlítható hangulatát. Ugyanakkor sajnálatos, hogy noha a legnépszerűbb magyar előadók egyike, a rádiók valamiért mégsem játsszák a Kárpátia dalait.

„Persze lehet nyafogni, de azzal úgysem jutunk előrébb, dolgozni kell” – szögezte le Petrás János.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább