Belföld

Kardokkal és vasvillákkal ugrott egymásnak két család Kaposváron

Trágár üvöltözéssel kísérve feszült egymásnak két család Kaposvár Cser városrészében péntek este. Beszámolók szerint a családok gyerekei közti szerelem volt a balhét kiváltó ok, ezért körülbelül hetvenen sereglettek össze egy ház körül.

Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!– üvöltözte a Kaposvár Most által megosztott felvételen egy nő, akinek aztán valaki oda is adta a fegyvert, miközben megjegyezte, hogy az illetőnek „le lesz vágva a feje”. A hírportál a személyiségi jogok miatt kitakarta az őrjöngő asszonyt. A felvételt készítő a jelek szerint egy Facebook-live-ban nyomta a balhét.

A videó 4. percénél érkeznek meg a helyszínre, majd megérkezésüket jelezvén, hangos „Gyerteeeek ki!” felkiáltásokat intéznek a házban élőkhöz, akik éles sikoltásokkal válaszolnak.

Aztán 4 perc 30 másodperctől kép híján csak a hangokra lehet hagyatkozni, de jóformán a csihipuhin kívül sok értékelhető nem hallatszik a felvételen. A videó a rendőrautók szirénájával zárul.

A rendőrség nagy erőkkel, több autóval vonult ki a helyszínre, a József utcába. Több embert előállítottak, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást.

A kard és a vasvilla egyébként népszerű eszköz lehet a környéken. Nyolc éve pontosan ugyanezekkel a „fegyverekkel” esett egymásnak két család a Cseri úton.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább