Belföld

Karácsony történelmet hamisít?

Karácsony Gergely a NER-es társaság kulcsfigurájának, a Fidesz egyik legfontosabb gazdasági háttéremberének nevezi Gansperger Gyulát, „alighanem szoros és bizalmi” viszonyt feltételez Gansperger és az Orbán-család között – írja a Fidesz Budapest Facebook-oldala.

 

Bajnai Gordon szerint Gansperger viszont „régi harcostársam, sokszor több mint barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon.”

Tehát ha jól értjük, egy egyszerű logikai lépéssel eljuthatunk oda, hogy Bajnai Gordon, ex-szocialista miniszterelnök is Fideszes, a NER embere? Ez számunkra meglepő információ, egészen új fénybe helyezi a 2010 körüli eseményeket… – írja a Fidesz Budapest Facebook-oldala.

Hiába erőlködik a főpolgármester úr, már megtanultuk, hogyan szokta a baloldal meghamisítani a történelmet – emelték ki, majd hozzátették, hogy úgy látjuk, most is ez történik. Ugyanitt azt is jeleznénk, sokszor nemcsak az a fontos, ki van rajta egy képen, hanem az is, ki nincs.

  • Miért nem szerepel Bajnai Gordon Karácsony „tényfeltáró” tablóján, róla nem várhatunk hasonló mélyreható tanulmányt és maffia-becenevet, mint például Ganspergerről?
  • Továbbá azt sem értjük, miért maradtak le a baloldal körül úszkáló cápák a tablóról? Ennek nem akar a végére járni Karácsony?
  • Arra sem kaptunk választ, hogy vajon 2024 után szétverheti-e Barts Balázs a Városháza parkot, miután már a kampányígéretet kipipálhatták és a civileket, zöldeket megfelelően érzékenyítették?

Tele vagyunk kérdésekkel, de sajnos úgy tűnik, a baloldal mindent megtesz, hogy érdemi válaszokat ne találhassunk- írták.  Ahogy Bajnai és Gansperger sem tesz eleget a vizsgálóbizottság szíves meghívásának, úgy Karácsonynak is csak megtévesztő Facebook-posztokra futja, holott pont neki lenni érdeke, hogy tisztázza saját magát és a városvezetést a vádak alól..

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább