Belföld Kiemelt

Karácsony kitűzte a pedofil zászlót a Városházára

Egy szintre emelve a pedofilokat és a székelyeket…

Éljen a sokszínűség!- kezdte facebook bejegyzését Karácsony Gergely. Hopp…Ugye emlékszünk még, mikor a Deák téri megemlékező szurkolókat nácinak, szélsőjobboldali csürhének nevezte…

Na ez a szerencsétlen folytatja a szavait: A szeretet mindig erősebb a gyűlöletnél, a közösség ereje képes legyűrni bármiféle megosztó szándékot. Márpedig Budapest erős város, erős közösség. Budapest mindenkié, Budapest az előjogok városa helyett a jogok városa, ahol mindenki szabadon vállalhatja véleményét, világképét, identitását.  Hopp…  Szabadon vállalhatja véleményét?  Hogyne, két társuk halálára megemlékező szurkolók, akiket ez a féreg mindenféle csürhének elmondott. Persze-persze, a szokásos libernyák kettősbeszéd.

Ezért idén is, ahogyan a 2019-es önkormányzati választás után, Európa és a világ sok ezer városához hasonlóan, a Pride-hónap tiszteletére és idejére kikerült a szivárványos zászló a budapesti Városházára.
Kiállás ez itt és most a gyűlöletkeltés és megosztás minden formája ellen, egy összetartó társadalom, az emberi méltóság, a szabadság és a szeretet, a szabad szeretet mellett. Hopp… Ergo, egymás seggében turkálóknak mindent, szurkolóknak, tisztességes magyaroknak meg kuss. 

Szóval ez féreg, kitette a pedofilok zászlaját Budepest városházára, és sikerült neki egy székely zászlót is mellétenni, kvázi egy szintre emelve a pedofilokat és a székelyeket.

Mit is mondhatnánk etek után: pusztulj ki reggelre…

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább