Belföld

Karácsony Gergelynek most lett elege a Fideszből

Gyurcsányista Geri a közösségi oldalán dühöng.

 

„Kivizsgáljuk az 5. és 7. kerületi ingatlanmutyikat” – jelentette ki a főpolgármester Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy „a Fidesz fővárosi képviselői nem szavazták meg annak a vizsgálóbizottságnak a felállítását.”

 

„Szerdán döntött a közgyűlés a vizsgálóbizottságról, a fideszesek jogászkodásba kezdtek, és megpróbálták kimagyarázni, hogy miért nincs szükség utánajárni, hogy az 5. kerületi polgármester és a 7. kerület korábbi polgármestere hogyan adhatott oda szinte fillérekért ingatlanokat egy köztörvényes bűnözőnek” – áll Karácsony bejegyzésében.

 

Megjegyzi, hogy ől „álltak elébe,” amikor „a kamu Városháza-ügy” miatt „a fővárosi Fidesz ragaszkodott a vizsgálóbizottsághoz.”

 

„Kivizsgáltunk egy ügyet, ami nem történt meg, de azzal az üggyel, ami a magyar belpolitika legnagyobb botrányával van összefüggésben a fideszes polgármesterek szerint nem kellene foglalkoznunk. Itt is üzenem a fideszeseknek, hogy az önkormányzatiság lényege, hogy az önkormányzat tájékoztatást kér, információkat szerez be” – írja a főpolgármester.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább