Belföld

Karácsony felháborítónak tartja, hogy nyomozni mernek korrupciós ügyei után

Mint azt korábban megírtuk, párhuzamosan több helyen tartott a rendőrség házkutatást a Városháza-botránnyal kapcsolatban. Karácsony Gergely szerint ezzel átlépték a vörös vonalat és “felelni fognak érte” – olvasható közösségi oldalán.

“Ma reggel a Városházán a Nemzeti Nyomozó Iroda két egysége jelent meg, hogy házkutatást tartsanak a fővárosi főjegyző és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes irodájában. Házkutatás volt a Fővárosi Vagyonkezelőnél, kiszálltak a rendőrök a helyettesem és a vagyonkezelő vezérigazgatójának lakására is.” – vallja be az eljárást Karácsony.

Karácsony Gergely jelenleg mindent a Fideszre próbál hárítani, szerinte “fideszes oligarchák” akarták megvenni a Városházát, azonban szerencsétlenségére a hangfelvételek nem erről tanúskodnak.

“A mai naptól senki nincs biztonságban ebben az országban.” – jelenti ki Karácsony, majd a rendőrséget is megfenyegeti:

“A mai naptól kénytelenek vagyunk úgy tekinteni a nyomozóhatóságokra, mint akik a Fidesz-kampány kiszolgálói. És ez nem maradhat következmények nélkül…”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább