Belföld

Kanász-Nagy: Minél hamarabb be kell vezetni a dugódíjat Budapesten

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa szerdán sem pihent, most Kanász-Nagy Mátét, az LMP társelnökét a budapesti közlekedési helyzetről kérdezte.

A baloldali politikus leszögezte: „ezt a közlekedési káoszt fel kell számolni”, majd azzal folytatta, hogy „ennek a leghatékonyabb módja a dugódíj”.

„Tehát minél hamarabb be kell a dugódíjat vezetni Budapesten” – fűzte hozzá.

Erre a kijelentésre a riporter úgy reagált, hogy „a dugók nemcsak azért vannak, mert sok autó van, hanem, mert egy csomó helyen nem lehet közlekedni. A különféle lezárások miatt”. Erre Kanász-Nagy védelmébe vette a főpolgármestert, szerinte nem Karácsony Gergely tehet a kialakult helyzetről. Majd azokat a korábbi városvezetőket tette felelőssé, „akik ezeket a felújításokat nem lépték meg” .

Kanász-Nagy: A rakpartot mindenképp le kell zárni.

Bohár ezután arra hívta fel a figyelmet, hogy „a rakpartok lezárása a mostani ciklus mostani vezetésének az ötlete például”. Az LMP-s politikus minderre úgy reagált, hogy „a rakpartot mindenképp le kell zárni”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább