Külföld

Kadirov: A Nyugat az ukrajnai kudarc után Koszovónál tépi fel a sebeket

Ramzan Kadirov posztját azzal indította, hogy egy rendkívül összetett helyzet alakult ki Szerbia és Koszovó között, amelyet természetesen ő is figyelemmel követ.

Úgy fogalmazott, hogy a két országon a NATO is aktívan részt vesz a feszültség gerjesztésében, mindezt azért, mert Ukrajnában kudarcot vallottak.

„Ebben a kérdésben nem lehet a szerbek vagy a koszovóiak oldalára állni” – jelentette ki, majd azzal folytatta, a mostani konfliktus azért is szomorú, mert a koszovóiak személyében muszlimok az ügy egyik érintettjei, míg másik oldalon a szerbek, akikkel különösen jó viszonyt ápol.

Kadirov szerint a NATO megpróbálja a „hagyományos értékeket képviselő országokat gonosz, vallás nélküli emberek gyülekezetévé silányítani”.

A csecsen vezető úgy folytatta, az ukrajnai káosz és megsemmisülés a nyugati hatalmak új sebet tépnek fel, most a Balkánon.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább