Külföld

Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében

A rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit is észlelték rajta.

 

AZ Origo.hu portál a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva közölte: bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert autójával balesetet okozott Kaliforniában. Az eset a Fox News szerint még május végén történt.

 

Nancy Pelosi „multimilliomos férjéről kiderült, hogy nemcsak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert is fogyasztott” – derül ki a bíróság dokumentumaiból a portál közlése szerint.

 

Megemlítik azt is, hogy a jelentések szerint letartóztatása során

 

a férfi megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát,

amit „rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket”.

 

A rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit is észlelték rajta

A dokumentumok szerint Pelosi „állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta” a helyszíni tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték rajta. A férfi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából – olvasható a portálon.

 

Nancy Pelosi egyik szóvivője leszögezte, a házelnök az ország másik felében tartózkodott a baleset idején – írta a V4NA-ra hivatkozva az Origo.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább